Κυριακή 17 Φεβρουαρίου 2013

Elin Kling - η blogger που κατέκτησε τον κόσμο της μόδας



Η Elin Kling είναι μια από τις πιο διάσημες fashion bloggers και σίγουρα η επιτυχία της δεν είναι καθόλου τυχαία. 
Μοντέλο, επιχειρηματίας, σχεδιάστρια, blogger. H Elin Kling έχει κατακτήσει τον κόσμο της μόδας και επηρεάζει τις τάσεις της εποχής με το κλασικό αλλά ιδιαίτερο στυλ της.  

Το blog της Style by Kling είναι από τα πιο δημοφιλή fashion blogs στον κόσμο και αυτό που την καθιέρωσε ως fashion icon αρχικά της Σουηδίας, κατόπιν της Ευρώπης και της Αμερικής και τώρα παγκοσμίως. Η καθημερινότητά της όμως μοιράζεται ανάμεσα σε αμέτρητες φωτογραφίσεις (είναι μοντέλο με αξιόλογες συνεργασίες με διάσημους οίκους όπως τελευταία τον οίκο Louis Vuitton όπου θα πρωταγωνιστήσει στην online καμπάνια του για την άνοιξη 2013), το περιοδικό της STYLEBY, τη σχεδίαση ρούχων (ήταν η πρώτη fashion blogger στον κόσμο που σχεδίασε την δική της κολεξιόν για τα καταστήματα H&M - άνοιξη 2011) και πολλές συνεντεύξεις για τηλεοπτικά δίκτυα. 





Όλα τα παραπάνω είναι απλά μια σύντομη περιγραφή της πολύπλευρης ζωής της Elin Kling. Το στυλ της όμως μιλάει από μόνο του αφού το πιο απλό κομμάτι και συνήθως όχι πανάκριβο - πολλά από τα ρούχα που φοράει είναι από γνωστές αλυσίδες καταστημάτων - τα μετατρέπει σε fashion statements.


















Δεν συμφωνείτε ότι τίποτα δεν είναι τυχαίο;





by Σοκολάτα









Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου