Παρασκευή 15 Μαρτίου 2013

Πηγή στυλιστικής έμπνευσης: Miroslava Duma


Μία από τις πιο πολυφωτογραφημένες fashion setters που διαφέρει από τις υπόλοιπες.
Η Miroslava Duma κατάγεται από τη Ρωσία. 
Κόρη Ρώσου γερουσιαστή, από μικρή ξεχώριζε από τα άλλα κορίτσια στο ντύσιμο. Στα σχολικά της χρόνια δεν άντεχε τη σχολική ποδιά που φορούσε, τη θεωρούσε βαρετή και πάντα πρόσθετε κάτι για να την κάνει πιο ξεχωριστή. Ήταν επόμενο η αγάπη και αφοσίωσή της στη μόδα να την οδηγήσει να ασχοληθεί με το χώρο αυτό και από πολύ μικρή να γίνει αρχισυντάκτρια του Harper's Bazaar στη Ρωσία. 
Πλέον ως ανεξάρτητη συντάκτρια μόδας είναι παρούσα σε όλα τα μεγάλα ντεφιλέ και εβδομάδες μόδας. Θεωρείται παγκοσμίως αστείρευτη πηγή στυλιστικής έμπνευσης αφού το ύφος των ρούχων που προτιμά, το στήσιμο, οι τάσεις που λανσάρει και η προσωπικότητά της  μαγεύουν την κάμερα. 
Στο διαδίκτυο υπάρχουν αμέτρητες φωτογραφίες της, όλα τα περιοδικά μόδας φιλοξενούν φωτογραφίες της και πολλά blogs έχουν αναφερθεί στο όνομά της.
Το στυλ της είναι μοναδικό και για το λόγο αυτό την ξεχώρισα. Το ντύσιμό της κρύβει πάντοτε μια θεατρικότητα που ελάχιστες την τολμούν. Σήμα κατατεθέν των επιλογών της εδώ και χρόνια τα statement necklaces πολύ πριν αυτά γίνουν μόδα. Επίσης, τα ιδιαίτερα παλτό και καμπαρντίνες, τα καπέλα, τα κουστούμια. Το χρώμα κυριαρχεί στην γκαρνταρόμπα της και δε διστάζει να κάνει συνδυασμούς που φαίνονται τολμηροί.
Βρίσκεται πάντοτε ένα βήμα μπροστά από τις υπόλοιπες στις τάσεις της μόδας όταν δεν τις διαμορφώνει αυτή η ίδια. 









  











































H Miroslava Duma μας έκανε και μαθήματα κομψότητας και κατά τη διάρκεια της εγκυμοσύνης της αποδεικνύοντας ότι μια γυναίκα μπορεί να είναι κομψή και ιδιαίτερη πάντοτε. 




Στο σημείο αυτό θέλω να επισημάνω πόσο πολύ της πάει το κοντό καρέ που υιοθέτησε προτού γίνει το mush haircut της σεζόν. Αναμφισβήτητα η Μira Duma είναι fashion setter.



by Σοκολάτα!


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου